15 533 kr

Grow Koura Taklampa Gul Ø100 – David Trubridge – Taklampor – David Trubridge
DesignDavid Trubridge för David Trubridge

Koncept
Taklampa Grow är bara en av lamporna i en spännande serie belysning från David Trubridge. David Trubridge är bosatt i Nya Zeeland och är idag en av världens ledande eko-designers. Det ses tydligt att hans favoritmaterial är trä när han omfamnar design, hållbarhet och väl genomtänkta lösningar på sin egen nivå. Naturen har en central roll i designen och drar inspiration från formerna av koraller, blommor och andra mönster i naturen.

Han skiljer sig inte bara från andra designers i sin minimalistiska stil utan också genom sin beprövade användning av hållbara material – Respekten för miljön och växter i naturen är en del av hans kreativa process. Den vackra serien passar perfekt in i tidens trend, där det finns ett stort fokus på hållbarhet och där vi vill få mer natur till vårt interiör.

Som så många av hans mönster är Koura inspirerad av naturen – den här gången har han hämtat inspiration från de vävda korgarna och från den lockiga formen på sötvattensräkan “Koura” i Nya Zeeland.

Det finns i olika storlekar. Från den lilla 50 cm till den imponerande lampan med en höjd på 200 cm. Så det finns en som passar in i varje hem eller byggnad. Hitta den rigtiga storleken här , där du också kan välja mellan snygga färger.

Du kan se lampans samlingsguide här.

Du kan hitta en monteringsguide genom att följa länken.

Artikelnr: 9421028691673 Kategori: Tagg:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Grow Koura Taklampa Gul Ø100 – David Trubridge – Taklampor – David Trubridge”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *