8 205 kr

Kina Taklampa Bamboo Ø60 – David Trubridge – Taklampor – David Trubridge
DesignDavid Trubridge för David Trubridge

Koncept
Taklampa Bamboo är bara en av lamporna i en spännande serie belysning från David Trubridge. David Trubridge är bosatt i Nya Zeeland och är idag en av världens ledande eko-designers. Det ses tydligt att hans favoritmaterial är trä när han omfamnar design, hållbarhet och väl genomtänkta lösningar på sin egen nivå. Naturen har en central roll i designen och drar inspiration från formerna av koraller, blommor och andra mönster i naturen.

OBS! Om produktens värde har försämrats, dvs. om varan har används, kan den inte returneras!

Han skiljer sig inte bara från andra designers i sin minimalistiska stil utan också genom sin beprövade användning av hållbara material – Respekten för miljön och växter i naturen är en del av hans kreativa process. Den vackra serien passar perfekt in i tidens trend, där det finns ett stort fokus på hållbarhet och där vi vill få mer natur till vårt interiör.

Kina Bamboo är ett otroligt mästerverk av David Trubridge. Som så många av hans mönster är den inspirerad av naturen – i det här fallet från de lokala sjöborna, kallade “Kina”, som ofta spolar upp Nya Zeelands kust.

Det finns i många olika färger – från neutral bambu till helt svart. Se hela sortimentet här där du också kan välja mellan storlekar från 40 cm i diameter till ett imponerande 140 cm hänge.

Du kan hitta en monteringsguide genom att följa länken.

Artikelnr: 9421028692076 Kategori: Tagg:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kina Taklampa Bamboo Ø60 – David Trubridge – Taklampor – David Trubridge”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *