Original 1227 Bordslampa Jet Black – Anglepoise – Bordslampor

3 089 kr

Original 1227 Bordslampa Jet Black – Anglepoise – Bordslampor – Anglepoise
Design
Georg Carwardine för Anglepoise

Koncept
Original 1227 Bordslampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar.

Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet.

Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön.

Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.

Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.

Artikelnr: 15094128 Kategori: Tagg:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Original 1227 Bordslampa Jet Black – Anglepoise – Bordslampor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *