Rørhat Vägglampa 40W E14 Vit – LIGHT-POINT – Utomhusbelysning

1 450 kr

Rørhat Vägglampa 40W E14 Vit – LIGHT-POINT – Utomhusbelysning – LIGHT-POINT
Design
Ronni Gol för Light Point

Koncept

Rørhat Vägglampa 40W E14 Vit från Light-Point är inte bara en tidlös elegant till det breda sortiment, men ställer också med en 100% danskproducerat stämpling i stamboken. När den också är dansk i designet gör det den till en 110% dansk lampa.

Rørhat Vägglampa 40W E14 Vit genomgår numera ganska okonventionella produktion eftersom det är allt mer sällsynta görtelfack som drogs upp ur hatten. Det är den noggranna svetsning av metallen som kräver en görtelfack expertis.
Den vackra och enkla halvcirkel finns i en spännande vistelse av färger och material. Välj mellan de risticka och enkla i svart, vit, rostfritt stål eller galvaniserad, eller stick näsan fram och bjud upp till dans med de flotta varianterna i rå koppar eller prova med en av de polerade i mässing, chorme eller koppar.

Det finns olika namnskyltar för Rörhatten som ingången kan göras personligen , men också lampan finns spännande möjligheter. Rörhatten kan monteras direkt på väggen eller på en särskild skylt som hjälper till att lyfta fram form och materialval. Är den lykta som används som en trädgård lampa eller andra platser utanför murverk för upphängning är olika automater som gör det till en pollare.

Även här inkråm i rörhatten är flexibel, hur det är mellan den klassiska G23 fattning där den ofta ses i projekt-lampor, eller prova med den helt nya LED versionen där med sina 10,5W är ytterst lämplig för el- förbruket. De förnuftiga vill nog gärna också satsa på E 14 versionen, där med sin flexibla fattning öppnar den upp ett brett urval av ljuskällor och garanterar lång lampan, många möjligheter för framtida ändringar.

Ljuspunkt är inte rädd för framtiden och omfattar även ny teknik, nytänkande och nya idéer. Remsan av produkter kännetecknas av en enkel enkelhet och en skarp inställning till design.

Användarvänlighet och låga driftskostnader i kombination med klassiska och enkla färger ger lång ” visual- liv” eftersom de inte är okularet föråldrade dir

Artikelnr: 6951294 Kategori: Tagg:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Rørhat Vägglampa 40W E14 Vit – LIGHT-POINT – Utomhusbelysning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *