15 869 kr

Snowflake Taklampa Bamboo Ø80 – David Trubridge – Taklampor – David Trubridge
DesignDavid Trubridge för David Trubridge

Koncept
Taklampa Snowflake är bara en av lamporna i en spännande serie belysning från David Trubridge. David Trubridge är bosatt i Nya Zeeland och är idag en av världens ledande eko-designers. Det ses tydligt att hans favoritmaterial är trä när han omfamnar design, hållbarhet och väl genomtänkta lösningar på sin egen nivå. Naturen har en central roll i designen och drar inspiration från formerna av koraller, blommor och andra mönster i naturen.

OBS! Om produktens värde har försämrats, dvs. om varan har används, kan den inte returneras!

Han skiljer sig inte bara från andra designers i sin minimalistiska stil utan också genom sin beprövade användning av hållbara material – Respekten för miljön och växter i naturen är en del av hans kreativa process. Den vackra serien passar perfekt in i tidens trend, där det finns ett stort fokus på hållbarhet och där vi vill få mer natur till vårt interiör.

Snowflake Taklampa Bamboo är en taklampa med upprepade geometriska mönster inspirerade av formen på en snöflinga. David Trubridge designade lampan efter en resa till Antarktis som gästkonstnär. Det har samma struktur som hans designklassiker, Coral Taklampa, där han också används tunn bambufanér, vilket ger den mjuka krökningen när lampan monteras.

Coral Taklampa.

Du kan hitta en monteringsguide genom att följa länken.

Artikelnr: 9421028692618 Kategori: Tagg:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Snowflake Taklampa Bamboo Ø80 – David Trubridge – Taklampor – David Trubridge”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *