5 089 kr

Swish Taklampa Bamboo Small – David Trubridge – Taklampor – David Trubridge
DesignDavid Trubridge för David Trubridge

Koncept
Taklampa Swish är bara en av lamporna i en spännande serie belysning från David Trubridge. David Trubridge är bosatt i Nya Zeeland och är idag en av världens ledande eko-designers. Det ses tydligt att hans favoritmaterial är trä när han omfamnar design, hållbarhet och väl genomtänkta lösningar på sin egen nivå. Naturen har en central roll i designen och drar inspiration från formerna av koraller, blommor och andra mönster i naturen.

OBS! Om produktens värde har försämrats, dvs. om varan har används, kan den inte returneras!

Swish Taklampa är en del av serien, där form, linjer och vågor mötts i ett vackert och elegant uttryck. De mjuka panelerna i bambu plywood, möts panelerna gjorda av handgjord polycarbonat, som skapar en subtil ljuseffekt och utsänder ett diffust mönster på väggarna.

Här kan du se flera av David Trubridges otroliga lampor.

Här hittar du lampans samlingsguide.

Han skiljer sig inte bara från andra designers i sin minimalistiska stil utan också genom sin beprövade användning av hållbara material – Respekten för miljön och växter i naturen är en del av hans kreativa process. Den vackra serien passar perfekt in i tidens trend, där det finns ett stort fokus på hållbarhet och där vi vill få mer natur till vårt interiör.

Artikelnr: 9421028692557 Kategori: Tagg:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Swish Taklampa Bamboo Small – David Trubridge – Taklampor – David Trubridge”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *