Vipp551 Utomhus Vägglampa Light Grey – Vipp – Utomhusbelysning

3 395 kr

Vipp551 Utomhus Vägglampa Light Grey – Vipp – Utomhusbelysning – Vipp
Design
Vipp

Koncept
Vipp 551 Utomhu Light Grey är lämplig för utomhusfasader, men kan också användas inomhus. Den eleganta och mångsidiga lampdesignen från Vipp har vi flyttat ut, i form av en läcker liten vägglampa. Signaturperforeringarna på lampskärmen låter små ljusstrålar skina genom den robusta skärmen och avger ett trevligt och bekvämt ljus. Välj en enda vägg-spot eller lägg till fler för att få en bredare spridning av ljus

Den organiskt formade lampan i kombination med industrimaterialet gör lampan enkel i sin design och passar både för modern och klassisk arkitektur. Tillverkad av pulverlackerat rostfritt stål och matt glas får du en lampa som tål alla slags väder.

Vipp 551 utomhus väggspot, tillgänglig här i både svart och grått

1932 vann Holger Nielsen en bil på sin biljett på den lokala fotbollsarenan och detta blev Vipps början. Han visste bara inte det.

Han sålde bilen, köpte en metallpress och några år senare, när hans fru Marie behövde en hink till sin frisörsalong, gick han ut till sin verkstad och tillverkade det som idag kallas Vipp pedalhinken.

Detta blev senare till en stor portfolio av redskap, kök, badrum, möbler och lampor.

Vipp är fortfarande ett familjeägt, oberoende danskt designföretag som drivs av Holgers dotter, Jette Egelund, hennes två barn Kasper och Sofie och 45 anställda i Köpenhamn.

Oavsett om det är att tillverka en pedalhink, ompröva det modulära, fristående köket, utveckla en möbelkollektion eller skapa Vipp Hotel, mäts kvaliteten på produkterna och koncepten utifrån deras långsiktiga förmåga att ge en upplevelse utöver det vanliga.

År 2009 blev pedalhinken en del av den permanenta designkollektionen på MoMA i New York – den enda platsen i världen där pedalhinken endast är till dekoration.

Artikelnr: 15749909 Kategori: Tagg:

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vipp551 Utomhus Vägglampa Light Grey – Vipp – Utomhusbelysning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *